Яркият старт в Барселона избледнява: Жоао Феликс повтаря най-лошия си старт в Ла Лига


Яркият старт в Барселона избледнява: Жоао Феликс повтаря най-лошия си старт в Ла Лига
Снимка: Getty Images

8425 0

Феновете на Барселона бяха въодушевени от представянето на Жоао Феликс само след първите му три мача. Португалецът осигури много острота в нападението на каталунците, но постепенно неговата роля в отбора намаля.

Стари опасения за Жоао Феликс се "обадиха"

Португалецът пристигна под наем от Атлетико Мадрид в последния ден от летният трансферен прозорец, а самият Феликс направи големи финансови отстъпки, за да играе на "Камп Ноу". В двубоите срещу Реал Мадрид и Реал Сосиедад обаче само се затвърди лошата тенденция от последните кръгове.

Mundo Deportivo изтъква, че има само един гол в 12 мача досега, изравнявайки най-лошия си старт в сезон в Ла Лига с Атлетико Мадрид през 2021-22. Най-добрият му старт не е толкова впечатляващ с 5 гола в първите 12 мача. Сезонът, който завърши само с 10 гола във всички състезания.

Това подхранва опасенията в Барселона, че той не може да поддържа добра форма през целия сезон, което беше основен проблем в Атлетико. Положителната страна е, че той не е отбелязал в девет мача, но асистира в три случая, доказвайки, че все още е важен. А преди Ел Класико Шави бе изразил надежда, че Феликс ще успее да се разпише.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички