Изненадваща дестинация за Икер Касияс, категорични са в Испания


Изненадваща дестинация за Икер Касияс, категорични са в Испания
Снимка: Getty Images/Guliver

2371 0

След 25 години в Реал Мадрид Икер Касияс изглежда не само твърдо решен да напусне, а вече и си е намерил нов отбор., твърди държавната телевизия TVE.

Според информацията, следващата дестинация на испанския страж е португалският шампион Порто, който има сериозен интерес към вратаря. 

Мадридският вестник „АС“ също е публикувал новината на сайта си, но е по-скептично настроен за сделката. Докато телевизията е сигурна в трансфера, то „АС“ информира, че от Порто не могат да плащат високата заплата на Касияс и искат Реал Мадрид да им помага с някаква част.

Този вариант съществува, като Флорентино Перес може да направи реверанс към капитана на тима и да му изплати разликата в заплатата за следващите две години. Подобен вариант е най-често споменаван от испанските издания.

Дългоочакваният трансфер на Давид де Хеа все още не е факт, тъй като Реал и Манчестър Юнайтед не могат да се разберат за цената му. Ако не се осъществи този трансфер, "белия балет" ще трябва бързо да търси нов вратар, защото ще остане само с Кейлор Навас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички