Изненадващ отбор пожела Лука Модрич


Изненадващ отбор пожела Лука Модрич
Снимка: Guliver/GettyImages

3283 0

Отборът на Интер Маями е готов да удвои заплатата на Лука Модрич в опитите си да докара футболиста в САЩ от Реал Мадрид. Клубът, който е собственост на бившата звезда на „Кралския клуб“ Дейвид Бекъм ще се включи в американската лига МЛС от началото на настоящия сезон, който започва в края на февруари.

Отборът, който е базиран във Флорида, прави финални подготовки по селекцията си за дебютния си сезон, като искат да привлекат някое голямо име от европейските терени. Основните цели са именно Лука Модрич и нападателя на Пари Сен Жермен Единсон Кавани съобщава „Марка“. Според испанското издание американския клуб е готов да удвои заплатата на хърватския футболист, но самият той не иска да напуска Реал Мадрид, с който има договор до лятото на 2020-та година.

От Интер Маями ще трябва доста да се потрудят, за да докарат Модрич в редиците си. Изявите на хърватина през този сезон са по-ограничени след добрите игри на Федерико Валверде, като 34-годишният халф е стартирал в едва 11 от 22-та мача на Реал Мадрид в Ла лига. Все пак обаче Модрич остава важна част от плановете на Зинедин Зидан. А ето кой футболист на Реал Мадрид е крайно разочарован от случващото се с него в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички