Изненада: Барселона обмисля да привлече бившата суперзвезда на Реал Мадрид Анхел ди Мария?


Изненада: Барселона обмисля да привлече бившата суперзвезда на Реал Мадрид Анхел ди Мария?
Снимка: GettyImages

2059 0

Медиите в Испания съобщават, че Барселона се оглежда в бившата суперзвезда на вечния си съперник Реал Мадрид - Анхел ди Мария, като потенциално ново попълнение. "Tuttomercatoweb" споделя, че каталунците обмислят вариант да привлекат нападателя през лятото.

Аржентинският ас към момента се състезава за Ювентус. Въпреки добрите си изяви и взаимоотношения с клуба, "бианконерите" получиха тежко наказание, лишило ги от 15 точки в Серия А и всякакви шансове за борба за титлата. Освен това, тимът е на цели 12 точки от зоната, осигуряваща място в Шампионска лига.

Именно тези причини са едни от основните фактори, породили слуховете за евентуално напускане на звездите на отбора, сред които и самият Ди Мария. Аржентинецът се присъедини към италианския гранд от ПСЖ през лятото на изминалата година. Оттогава той записа 19 мача, 3 гола и 6 асистенции.

Барселона от своя страна разполага с играчи като Усман Дембеле и Рафиня на крилото. Въпреки това, Шави ще иска да подсили редиците си, тъй като други опции като Феран Торес и Ансу Фати към момента не задоволяват особено с изявите си. Ди Мария има 190 двубои, 36 попадения и 85 асистенции с екипа на Реал Мадрид.

Ето с кой друг клуб бива свързван напоследък Ди Мария

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички