Реал Мадрид "спука топката" за финал на шампионския си сезон


Реал Мадрид "спука топката" за финал на шампионския си сезон
Снимка: Getty Images

3128 0

Новият шампион на Испания Реал Мадрид завърши сезона с равенство 0:0 срещу Бетис на "Сантяго Бернабеу". "Кралете" не успяха да зарадват домакинските привърженици с победа след куп пропуски, най-вече от голмайстора в Ла Лига Карим Бензема.

Още в първите минути Карим Бензема и Тони Кроос имаха отлични възможности да се разпишат, но изчистване на голлинията и удар покрай гредата ги лишиха от попадение. В 20' дойде първата добра ситуация и за Бетис, но Вилиан Жозе не се възползва.

В началото на втората част Бензема и Родриго можеха да вкарат, но първият удар бе спасен от вратаря на Бетис, а при втория топката излетя в аут. В следващите минути Карим Бензема пропиля още няколко златни шанса да изведе Реал напред в резултата.

В последните минути на мача и двата тима имаха добри положения за гол, но до попадение така и не се стигна. Така двата тима поделиха точките, като Реал Мадрид завърши сезона на първо място с 86 точки, докато Бетис е пети с 65 и ще играе в Лига Европа. За Реал остава още един мач през този сезон - финал в Шампионска лига срещу Ливърпул на 28 май.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички