Испанска медия се изгаври с Кристиано Роналдо


Испанска медия се изгаври с Кристиано Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

1318 0

Испанските медии сериозно критикуваха отбора на Реал Мадрид след снощната издънка срещу Легия в Шампионската лига. "Белия балет" поведе с 2:0, но след това допусна обрат до 2:3, преди Матео Ковачич да спаси поне точката.

"El Mundo Deportivo' пък се заяде персонално с Кристиано Роналдо.

"Кристиано беше като феновете - нямаше го", написа медията, правейки препратка към факта, че срещата във Варшава се игра пред празни трибуни заради наказание.

Другите испански медии не изпаднаха в атаки към отделните футболисти, а критикуваха по скоро прекалено рисковата схема на игра.

"Така става, когато си правиш експеримент да играеш с четирима нападатели", анализираха от "El Pais" за решението на треньора Зинедин Зидан да изпробва подобна офанзивна схема на игра.

"Това, което уж трябваше да бъде изразителна победа, се превърна в труден двубой с абсурдно равенство в края. Футболистите на Зидан си останаха тихи като публиката във Варшава", подиграват се от "Sport".

"Хаотично равенство за Реал. Отборът си плати за своята разсеяност, а Зидан за абсурдната си схема", критични са от мадридския "AS".

"Мач без публика, без себераздаване, без мотивация и без смислена игра в отбрана. И добре е, че нямаше фенове на стадиона, които да видят всичко това от Реал. А тази схема на Зидан с четирима нападатели е за някоя видеоигра, а не за Шампионската лига" коментират от "Marca".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички