Иско: Не бих напуснал "най-добрия клуб в света"


Иско: Не бих напуснал "най-добрия клуб в света"
Снимка: Иван Йочев

2831 0

Полузащитникът Иско заяви, че няма намерение да напуска Реал (Мадрид), като обясни, че не вижда причина да се махне от "най-добрия клуб на света".

Испанският национал се присъедини към "Лос Бланкос" от Малага миналото лято, но въпреки лошия си старт на "Сантяго Бернабеу", той успя да се наложи като титуляр в състава на Карло Анчелоти. С появата на Гарет Бейл изявите на Иско се намалиха, но след контузията на уелсеца Иско показа много добра игра, което със сигурност ще породи дилеми в Карло Анчелоти. Иско обаче заяви, че дори и пак да е резерва, не иска да напусне Реал (Мадрид).

"Усещам кариерата си в Реал (Мадрид) като нещо много позитивно. Мисля, че това е идеалното място за печелене на титли", каза Иско, който коментира и предстоящия мач от Шампионската лига срещу Ливърпул: "Ливърпул са много добър съперник - историята им го говори. Не можем да се отпуснем и за секунда, защото те са много опасни на контраатаки. На "Бернабеу" нашите шансове за успех са много по-големи, но знаем, че в днешно време всеки отбор може да те изненада".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички