"Имам си договор"! Нападател на Барселона разби слуховете и остава на "Камп Ноу"


"Имам си договор"! Нападател на Барселона разби слуховете и остава на "Камп Ноу"
Снимка: GettyImages

10559 0

Нападателят на Барселона - Феран Торес, разби слуховете по свой адрес, свързващи го с напускане на клуба по време на летния трансферен прозорец.

Спекулациите - опровергани

23-годишният испанец от месеци бива свързван с различни тимове, най-често с такива от Висшата лига. Появилите се информации обаче далеч не отговарят на истината. Това споделя самият той.

"Имената в трансферната листа на Барса, с които се спекулира, са поставени там от журналистите. Имам договор и ще остана. Не ме интересува какво говорят за мен. Ще работя така, както никой друг", заяви категорично Феран пред медиите и продължи.

Аз съм самокритичен. Изминалият сезон не беше добър, но научих много. Тези върхове и спадове ми помогнаха да съм по-силен в момента", допълни той.

Торес на "Камп Ноу"

Националът на "ла фурия" подписа с каталунците от Манчестър Сити през зимата на 2022-ра година. За правата му "блаугранас" платиха сума от 46.7 милиона паунда, заедно с други 8.5 млн. паунда, под формата на бонуси. 

Към момента той има на сметката си с "лос кулес" 14 гола и 9 асистенции в 71 мача във всички турнири. От неговия договор с европейския колос остават 4 години.

В Испания пък твърдят, че нападателят е замесен в интрига със свой съотборник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички