Има ли все още награда, за която да мечтае Роналдо?


Има ли все още награда, за която да мечтае Роналдо?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1416 0

С толкова много индивидуални и клубни отличия, звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо вече не мечтае за никакво специално отличие. 

"Сбъднах толкова красиви мечти и спечелих толкова много награди. Вече нямам повече мечти. Не съм си и мечтал, че ще спечеля пет “Златни топки”. Ако трябвашв сега да прекратя кариерата си, щях да съм много щастлив, но още имам вяра и сили, за да се боря за наградата. Никога не съм смятал, че имам толкова страхотна кариера", заяви португалецът пред бразилския видео канал Desimpedidos.

"Знаех, че съм специално дете. Бях на същата възраст като съотборниците ми, но усещах, че съм по-добър, защото правех неща, каквито те не успяваха, но да спечелиш “Златната топка” е много трудно. Играх в Спортинг, в Манчестър Юнайтед… и оттам нататък си мислех: "Ще играя с най-добрите в света около себе си, както и срещу най-добрите и все още успявам да изпъкна." Тогава започнах да вярвам, че мога да спечеля наградата, но пет ...".

Роналдо говори и за предстоящото Световно първенство в Русия:" Не сме фаворитите, трябва да сме честни. Има по-именити отбори: Бразилия, Испания, Германия, Аржентина,… Но във футбола всичко е възможно. Ще се опитаме да прескочим групите - това е главната ни цел. Трябва да вървим стъпка по стъпка. Марсело и Каземиро вече ми казаха, че има мнохо хора, които ме подкрепят там, а и езикът много помага".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички