Икер Касияс почти договори напускането си


Икер Касияс почти договори напускането си
Снимка: Gulliver/Getty Images

1534 0

Капитанът на Реал Мадрид Икер Касияс е все по-близо до изхода на стадион "Сантяго Бернабеу" след поредните разговори с ръководството на тима, информират в Испания.

Към испанския национал има оферта от Порто, като "драконите" са готови да го направят най-скъпоплатения играч в историята на португалската лига. Шампионите са готови да му дават по 210 хиляди евро месечно, за да го имат в състава си.

Това прави около 2.5 милиона евро на сезон, като заплатата е над два пъти по-ниска от тази, която Касияс взима в Реал. Самият вратар е поискал да получи разликата от 13-15 милиона, която ще получи в отбора през следващите три години, ако реши да остане.

Желанието му обаче е да бъде титуляр и поради тази причина е склонен да намали драстично финансовите си претенции, стига да получи компенсация за това, че напуска отбора не по свое желание.

"AS" и "Marca" се обединиха около тезата, че развръзка около трансфера на Икер Касияс ще има в следващите два дни. В същото време преговорите за Давид Де Хеа от Манчестър Юнайтед ще бъдат възобновени в най-скоро време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички