Играчите на Реал Мадрид останали доволни, че ще играят срещу Барселона на полуфинал


Играчите на Реал Мадрид останали доволни, че ще играят срещу Барселона на полуфинал
Снимка: Getty Images/Gulliver

1476 0

Жребият за Купата на Краля отреди на полуфиналите на турнира един срещу друг да се изправят Реал Мадрид и Барселона. Първият двубой е още през идната седмица, в сряда, а реваншът на 27 февруари.

Испанското издание AS разкрива любопитни подробности относно желанията на играчите на "белия балет". Те са били щастливи от факта, че ще се изправят срещу каталунците на полуфинала, а не на финал. Това е така, защото играчите на Сантиаго Солари вярват, че имат по-големи шансове да победят вечния си съперник в два двубоя.

Още по-важно в случая е, че вторият двубой е на "Сантяго Бернабеу", което също е предимство за мадридчани, тъй като независимо какво се случи в първия ще имат възможност да го поправят пред собствена публика.

Реал изживява трудни моменти от началото на сезона, но изглежда, че възвръща добрата си форма точно преди важните двубои. Играчите са на мнение, че сега е моментът да подобрят впечатленията. А равенството на Барселона с Валенсия дава поводи за оптимизъм в редиците на европейския и световен клубен шампион.

А каква е статистиката на "Ел Класико" в турнира за Купата - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички