Играчите на Реал Мадрид не са останали доволни от състава на Зидан срещу Валенсия


Играчите на Реал Мадрид не са останали доволни от състава на Зидан срещу Валенсия
Снимка: Getty Images/Guliver

1413 0

Реал Мадрид допусна загуба с 1:4 при гостуването си срещу Валенсия в последния кръг от Ла Лига. "Кралския клуб" имаше малшанса 3 от головете да са от дузпи, а останалият - да е автогол. Все пак, испанското издание Marca твърди, че футболистите на тима са останали недоволни от някои решения на треньора Зинедин Зидан.

Според информацията, в съблекалнята на Реал знаели кой е във форма и кой не, а заради това останали изненадани и леко недоволни от решенията на френския специалист. Важно доуточнение обаче е, че футболистите на тима все още уважават Зидан на максимум и никой не се е настроил срещу него.

Все пак, лидерите се учудили, че Ферлан Менди и Тони Кроос са резерви, а Иско и Марсело - титуляри. Още по-необяснимо било, че първият изобщо не игра, тъй като той не е повикан за националния отбор на Франция и няма да има официални двубои две седмици.

Кроос ще играе за Германия, но се смята, че трябвало да получи повече от 15 минути игра срещу Валенсия заради страхотната си форма. Така и Marca се обединява около мнението, че ротациите на Зидан са му коствали резултата срещу "прилепите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички