Играч на Реал Мадрид сам решава кога да играе отново след контузия, а не лекарите


Играч на Реал Мадрид сам решава кога да играе отново след контузия, а не лекарите
Снимка: Getty Images

1212 0

Реал Мадрид е особено предпазлив по отношение на проблемите с контузиите този сезон. И с основателна причина след поредица от проблеми, които на няколко пъти ограбиха Карло Анчелоти с до 8 основни играчи.

Именно заради това са изключително внимателни с турската звезда Арда Гюлер, който претърпя три отделни проблема с контузия, което досега му пречи да направи своя дебют.

Два варианта за дебют пред Гюлер

Гюлер имаше проблем с менискуса в предсезона, което го накара да се подложи на операция, преди да нарани отново коляното си през октомври. За негово нещастие получи проблем с подколянното сухожилие през ноември, изключвайки го отново от игра. А според Marca, състезателят е готов да започне да играе отново.

Медицинският щаб отново му е дал зелена светлина, но без да иска да го връща прибързано, Гюлер ще има последната дума дали да се завърне в игра срещу Виляреал или Алавес преди края на годината. Мислите на Анчелоти са в същата посока и той се стреми да бъде възможно най-предпазлив.

От Мадрид са категорични, че Гюлер има изключителен талант и може да бъде едно от откритията на сезона, когато е във форма. Само на 18, феновете на мадридчани ще трябва да бъдат търпеливи с него, особено след почти шест месеца без игра. А от Реал може да и върнат свой играч за жълти стотинки, който наскоро вкара на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички