Реал Мадрид в действие, хареса си нападател от Англия само за 1 млн. евро


Реал Мадрид в действие, хареса си нападател от Англия само за 1 млн. евро
Снимка: Getty Images

2035 0

В последните години Реал Мадрид е популярен с това, че следи и гледа множество пазари в търсене на талантливи млади играчи. Те често гледат към Южна Америка през последните сезони, като по-специално избират играчи като Винисиус, Родриго и Ендрик.

Реал Мадрид отново поглежда към Англия

А вече са се прицели и в Англия. Джуд Белингам вече е в клуба, където процъфтява, откакто пристигна през лятото. А най-новият талант, който може да пристигне е Кейлън Викърс, който в момента играе за Рединг от Лига 1 на Англия.

Според "AS", Реал Мадрид се е насочил към Викерс, а финансовите затруднения на Рединг означават, че са готови да продадат 18-годишния нападател, който има три гола за първия отбор този сезон. Съобщава се за искана цена от едва 1 милион евро.

Реал Мадрид обаче ще трябва да се състезава с Арсенал за Викерс, въпреки че се надяват, че примамката да играе в един от най-големите клубове в света ще им даде значително предимство. Ако пристигне, той ще се присъедини към Кастилия с оглед на промоция в първия отбор през следващите сезони. Реал Мадрид има и друга опция за нападател, но там ще се бори за Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички