Барселона има цял отбор класни играчи, които може да върне от наем


Барселона има цял отбор класни играчи, които може да върне от наем
Снимка: Getty Images/Guliver

1565 0

Пандемията от коронавирус разтърси всички футболни клубове, дори и най-големите. Сред тях е Барселона. Заради спирането на първенствата, клубовете загубиха много приходи и ще имат проблеми да подсилят съставите си през летния трансферен прозорец. Но каталунците могат да са спокойни за състава си, както посочва "Barca Universal".

Това е така, защото на помощ на клуба могат да пристигнат футболисти, чиито права принадлежат на каталунците, но играят под наем другаде. Сред тях има 11 класни футболисти. Експертите открояват 17-годишният Педри Гонсалес Лопес, или просто Педри, който играе в Лас Палмас, както и 20-годишния португалски нападател Франсиско Тринкао от Брага, чийто контракт с каталунците влиза в сила от идващото лято.

Останалите в този своеобразен отбор са Карлес Аленя от Бетис, Филипе Коутиньо от Байерн, Муса Ваге от Ница, Жан-Клер Тодибо от Шалке, Марк Кукурея от Хетафе, Миранда от Шалке, Рафиня от Селта, Матеус от Валядолид и Ориол Бускетс от Твенте. А кой възпитаник на Барселона разкри, че е бил заплашен с изгонване, ако играе твърдо срещу Меси, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички