Играч на Барселона е ключ към трансфера на Коутиньо?


Играч на Барселона е ключ към трансфера на Коутиньо?
Снимка: Getty Images / Guliver

2547 0

Ръководството на Ливърпул продължава да отклонява офертите на Барселона за звездата на тима Коутиньо. Информациите в Испания и Англия се разминават тотално, като в Каталуния са убедени, че бразилецът вече е договорен за трансфер, докато на Албиона вярват, че мърсисайдци ще издържат на канонадата от милиони.

Според последни информации на "Mundo Deportivo" обаче нещата могат да се преобърнат, ако Барселона е склонна да даде 100 милиона евро и един от трансферите си през миналото лято - Андре Гомеш. Изданието пише, че спортно-техническият щаб е "луд" по португалския национал и ръководството е готово да преговаря с "блауграна", ако Гомеш бъде включен в сделката.

Халфът е типичен "box-to-box" полузащитник, който обича да играе с директни пасове, а освен това има немалък принос към дефанзивната част на играта. През първата си година на "Камп Ноу" обаче той не се вписа в състава на Луис Енрике и рядко получаваше шанс за изява.

Независимо от интереса на Ливърпул към Гомеш, не се очаква мърсисайдци да приемат оферта, която обща стойност е под 150 милиона евро. В момента Андре Гомеш е оценяван на около 30 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички