Барселона не разбира от "не" - делегация на клуба вече е в Англия


Барселона не разбира от "не" - делегация на клуба вече е в Англия
Снимка: Guliver/GettyImages

2396 0

Въпреки че мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп категорично заяви, че Коутиньо не се продава, ръководството на Барселона не се интересува от това и вече изпрати делегация в Англия, която трябва да финализира трансфера на бразилския плеймейкър.

Според информация на каталунската Библия "Mundo Deportivo", техническият директор на клуба Роберт Фернандес е взел със себе си Раул Санией и Алберт Солер, които трябва да му помогнат по време на преговорите за звездата на мърсисайдци.

Първите две оферти на Барселона бяха отхвърлени, но фактът, че испанският гранд праща делегация за преговори означава, че има индикации от страна на английския тим, че трансфер на Коутиньо е възможен.

Последното предложение на каталунците беше на стойност 100 милиона евро (между 10 и 20 милиона от тях под формата на бонуси). То беше отказано, но различни източници и анализатори на трансферния пазар смятат, че сделката може да бъде осъществена за сума между 100 и 120 милиона евро плюс някой измежду Иван Ракитич, Арда Туран или Рафиня Алкантара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички