Идеята Лука Модрич да стане треньор не е на Карло Анчелоти, а на сина му


Идеята Лука Модрич да стане треньор не е на Карло Анчелоти, а на сина му
Снимка: Getty Images

878 0

Легендата на Хърватия и Реал Мадрид Лука Модрич изглежда, че ще завърши кариерата си далеч от "Сантяго Бернабеу". 38-годишният футболист няма толкова ключова роля в състава на "белия балет" този сезон, а амбицията му е да играе на Световното първенство през 2026 година.

Модрич е все по-разочарован от липсата на игрово време този сезон, след като поднови за допълнителна година миналото лято с впечатлението, че все още ще бъде важен играч за тази кампания. След като договорът му изтича след четири месеца, изглежда, че той е на път да напусне клуба като свободен агент през лятото.

Все пак имаше опит от страна на мадридчани Модрич да бъде задържан. Миналата седмица стана ясно, че Карло Анчелоти е предложил на хърватина роля в треньорския си щаб това лято, ако иска да се пенсионира. Модрич обаче е видял това само като още един знак, че не се смята за важен член на отбора, и е отказал оферта, тъй като иска да продължи да играе.

Още: Карло Анчелоти се извинил на Арда Гюлер, че се отказал от пускането му (ВИДЕО)

Синът на Анчелоти е предложил идеята Лука Модрич да стане помощник-треньор

Според Relevo помощник-мениджърът на Реал Мадрид и син на Карло, Давиде Анчелоти, е предложил Модрич да стане част от екипа. Той има по-тесни отношения с играчите и има склонност често да обсъжда тактики с тях. Един от тези, които винаги са най-ангажирани в тези разговори и най-уважаван за неговия прочит на играта, е Модрич. Анчелоти младши оценява способността му да предлага и тактически решения.

Ролята на младия Анчелоти за успеха на Реал Мадрид не може да бъде подценена според близки до клуба. Има дори твърдения, че че по-голямата част от тактическата работа на тренировъчното игрище се извършва от Давиде Анчелоти, а не от неговия баща. Давиде възнамерява да започне собствена мениджърска кариера, след като Анчелоти се пенсионира или напусне ролята на Реал Мадрид. А  не само магията от Лука Модрич, но и геният на Карло Анчелоти извиси Реал Мадрид срещу Севиля (ВИДЕО).

Още: Потвърдено: Договори ли Реал Мадрид Дейвис и прави ли Барселона нещо, за да го отмъкне?

Карло Анчелоти похвали Реал Мадрид след 1:0 срещу Севиля и се изказа ласкаво за Лука Модрич

С един ход поднови слуховете: Мбапе последва гореща испанска певица, която се готви за концерт на "Бернабеу" (ВИДЕО)

Реал Мадрид - Севиля по ТВ: Къде да гледаме завръщането на Рамос на "Сантяго Бернабеу"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички