И това лято Неймар се разминава с мечтата си да се върне в Барселона


И това лято Неймар се разминава с мечтата си да се върне в Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1771 0

По всички личи, че и това лято няма да се сбъдне мечтата на Неймар да се завърне в Барселона, а причината е исканата сума от Пари Сен Жермен. Френският клуб иска 175 млн. евро за бразилската си звезда и не е склонен да участва в сделка с включването на други играчи, съобщи каталунският Sport.

Парижани единствено искат да получат пари за играча си, а подобна сума изглежда непосилна не само за Барселона, а и за останалите отбори, особено при икономически криза. Неймар премина в ПСЖ през 2017 г. именно от Барселона. Парижани платиха за нападателя 222 млн. евро, което го направи най-скъпият футболист в света.

По-рано стана ясно, че Барселона ще съсредоточи силите си за привличането на нападателя на Интер Милано Лаутаро Мартинес, който струва 111 млн. евро. В края на месец май ръководството на Барселона помоли играчите да се съгласят на повторно намаление на заплатите, но те отказаха. Футболистите не приемат този ход, тъй като шампионатът на Испания скоро ще бъде подновен. Още преди няколко дни се появи информация, че Неймар е на заден план за Барселона заради други двама играчи - ето кои.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички