И Джуд Белингам в действие, говори постоянно на Ерлинг Холанд за трансфер в Реал Мадрид


И Джуд Белингам в действие, говори постоянно на Ерлинг Холанд за трансфер в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

5885 0

Реал Мадрид е в надпреварата за звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, но нещата изглеждат прекалено несигурни около евентуална сделка. Има обаче и немалко слухове, които свързват Ерлинг Холанд с преминаване на "Сантяго Бернабеу".

И няма съмнение, че ако не успеят с Мбапе, именно звездата на Манчестър Сити ще е голямата цел.  Според медиите в Испания дори да не бъде привелечен това лято, тогава вратата ще остане отворена за него по-нататък.

Белингам в действие - убеждава Холанд

Джуд Белингам като Винисиус - помага за трансфери на Реал

През последните дни беше съобщено, че ако норвежкият нападател иска да премине в Реал Мадрид, това ще струва по-близо до 100 милиона евро, а не до 200 милиона евро, колкото би било за конкуренти от Висшата лига.

Cadena SER съобщава, че звездата на Реал Мадрид Джуд Белингам се е присъединил към усилията да убеди Холанд. Точно както Винисиус редовно го мотивирал за присъединяване към "лос бланкос", сега Белингам говори с Холанд за начина на живот на "Сантяго Бернабеу".

Самият Мбапе наскоро заяви, че не е взел никакво решение за бъдещето си, въпреки че договорът му с ПСЖ е до лятото. Преобладава мнението, че той ще избере Реал, като дори бивш френски национал го призова да прояви разум и да обяви за Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички