Хулен Лопетеги има своите любимци в Реал Мадрид и то след само пет мача


Хулен Лопетеги има своите любимци в Реал Мадрид и то след само пет мача
Снимка: Guliver/GettyImages

2466 0

След пет мача начело на Реал Мадрид, новият треньор на тима Хулен Лопетеги ясно показа кои са най-важните играчи за него в тима и кои са тези, които ще "носят" отбора през новия сезон. Едва трима са тези, които са играли във всичките мачове на "кралския клуб" от началото на сезон 2018/2019.

Капитанът Серхио Рамос, Дани Карвахал и Карим Бензема са тримата с пълни 450 минути от началото на сезона. Сега централният защитник е лидерът на тима след напускането на Кристиано Роналдо и по всичко личи, че връзката му с Лопетеги е силна. 

Карвахал играе повече от впечатляващо от началото на кампанията, като след пет мача той има на сметката си вече гол и две асистенции. Френският нападател пък прави най-силния си старт в кариерата, като до момента има четири мача и четири гола в Примера Дивисион, както и попадение в мача за Суперкупата на Европа срещу Атлетико Мадрид.

КАК ПОЧЕТИНО И ТОТНЪМ ОТКАЗАХА ДА ПРИВЛЕКАТ АСЕНСИО В ТОТНЪМ

От новите попълнения Тибо Куртоа записа 180 минути, като игра в последните две срещи на "белия балет", докато Одриосола, Винисиус и Мариано още не са направили своя дебют за мадридчани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички