Христо Стоичков критикува остро играча на Барселона Антоан Гризман


Христо Стоичков критикува остро играча на Барселона Антоан Гризман
Снимка: Getty Images

4393 0

Легендата на българския футбол и на Барселона Христо Стоичков критикува остро френския нападател на тима Антоан Гризман. Камата заяви пред канал TUDN, че бившият играч на Атлетико Мадрид не се представя добре във важните мачове на каталунците:

"Сега всички казват Куман, Куман, но не е негова цялата вина. Има 11 футболисти, които играят и не е проблемът как се представяш срещу такива отбори (бел.ред. - като Селта, от които Барса загуби) - Гризман не вкара срещу Ливърпул, Ювентус, ПСЖ, Реал Мадрид и Атлетико Мадрид, а струваше на клуба много пари!"

Ако погледнем статистиката на Антоан Гризман откакто пристигна от Мадрид в Каталуния през 2019 година, Стоичков има право. 34-те гола на нападателя бяха предимно срещу тимове от долната половина на класирането, като изключим попадението му срещу Атлетико Мадрид на полуфинала за Суперкупата на Испания през 2020 - мач, който Барса все пак загуби с 2:3...

По-рано днес пък стана ясно, че един от бившите играчи на каталунците и любимец на феновете, ще се завърне в бразилския национален отбор на 38 години!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички