Хетафе - Барселона по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Ла Лига?


Хетафе - Барселона по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Ла Лига?
Снимка: GettyImages

2205 0

Барселона продължава да гледа право в титлата в Ла Лига, като следващата стъпка към нея се нарича Хетафе. Каталунците гостуват на борещия се за оцеляването си тим днес (16 април).

Момчетата на Шави Ернандес със сигурност ще искат да покажат на какво са способни, след като разочароваха у дома в изминалия кръг, завършвайки 0:0 с Жирона. Футболистите на Барса са на първата позиция в класирането с актив от 72 точки - 10 повече от втория Реал Мадрид.

От другата страна, стои Хетафе. Възпитаниците на Кике Санчес Флорес са с 2 победи, 2 равенства и 1 поражение в последните си пет мача във всички турнири. Те са мотивирани да останат и догодина в Ла Лига, така че мнозина очакват отборът да не се даде лесно на Барселона.

Първият съдийски сигнал на "Алфонсо Перес" ще прозвучи в 17:15 часа (българско време). Срещата ще бъде предавана пряко в ефира на Max Sport 4. Ако нямате възможността да и се насладите, то ще може да проследите Хетафе - Барселона НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички