Барселона ликува: Усман Дембеле се завръща на терена още този месец


Барселона ликува: Усман Дембеле се завръща на терена още този месец
Снимка: GettyImages

2849 0

Контузии измъчваха нападателя на Барселона Усман Дембеле, който получаваше малко игрово време, откакто получи травма в бедрото по време на мача срещу Жирона в края на януари. Въпреки това изглежда той ще се завърне в игра този април, според "Football Espana".

Първоначално в Барса очакваха кратко отсъствие, като Дембеле трябваше да се завърне по време на двубоя от Лига Европа срещу Манчестър Юнайтед. За съжаление, възстановяването му отне повече време от очакваното, като крилото все още не е готов за игра дори шест седмици след първоначално планираното завръщане.

Според гореспоменатото издание каталунците очакват Дембеле да бъде на линия на 26 април, когато "блаугранас" излиза срещу Райо Валекано като гост.

Продължителното отсъствие не само на Дембеле, но и на Педри несъмнено е голям удар за отбора, но сякаш краят на този труден период се вижда. Феновете на Барса ще очакват с нетърпение завръщането на тези талантливи играчи, надявайки се да станат свидетели на техния принос за продължаващия успех на отбора.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Педри не иска талант от "Ла Масия" обратно в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички