Реал Мадрид бленува да продаде Бейл, но Гарет не иска и да чуе за напускане


Реал Мадрид бленува да продаде Бейл, но Гарет не иска и да чуе за напускане
Снимка: Guliver/GettyImages

2646 0

Гарет Бейл ясно показа отношението си към Реал Мадрид, след като в последните мачове на тима беше сниман да прави всякакви неща на пейката, но не и да следи мача или дори да се готви да влезе в игра. Неслучайно Зинедин Зидан не го пусна да играе в нито един от последните 7 мача на "белия балет" по пътя към титлата, но очевидно уелският ас е доволен от ситуацията на "Бернабеу". 

Според информация на "Mirror", крилото е провело разговори със селекционера на Уелс Райън Гигс относно бъдещето си и е бил категоричен, че и през следващия сезон ще е в редиците на Зинедин Зидан. Част от играчите в Мадрид са бесни на Бейл за отношението през последните седмици, 

Френският специалист даде многократни шансове на Бейл за реабилитиране, но "вдигна ръце" от уелсеца след паузата в Ла Лига заради пандемията от Covid-19. Бейл почти не игра след рестарта и Реал прави всичко по силите си, за да го продаде. "Кралския клуб" не държи на висока сума за трансфер, а основната цел е да се отърве от високата му заплата (около 18 милиона евро). 

Бейл не е единственият играч, който клубът иска да продаде заради сериозно орязаната сума от спонсори заради Covid-19. Реал Мадрид готви сериозна чистка и вече е ясно колко пари търси от футболистите, които ще напуснат (вижте подробности)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички