Хамес Родригес се разбра с новия си отбор


Хамес Родригес се разбра с новия си отбор
Снимка: Guliver/GettyImages

5077 0

Хамес Родригес и Манчестър Юнайтед са постигнали принципна договорка за трансфер, информира "DiarioGol". Испанската медия е категорична, че колумбиецът се е съгласил на трансфер на "Олд Трафорд", след като е бил убеден, че няма да получи своя шанс за изява в Реал Мадрид.

Плеймейкърът беше привлечен през лятото на 2014 година срещу 80 милиона евро, но така и не може да пробие в титулярния състав - нито при Анчелоти, нито сега при Зинедин Зидан.

Въпреки това той продължава да бъде ценен високо от дузина европейски клубове, а дори и в Реал Мадрид. За малко повече от 1700 минути, което се равнява на 19 мача, плеймейкърът е вкарал 11 гола и е раздал 13 асистенции - сериозна статистика за играч, който не е в стандартната ротация от 14 играчи на всеки тим.

Ако положението му в Реал Мадрид обаче не се промени, той ще премине в Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" имат устно съгласие от Хамес, а освен това са депозирали и оферта за колумбиеца. Очаква се развитие по този въпрос да има след изиграването на финала в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички