Гризман призна: Има двама извънземни, до чието ниво никой не се доближава


Гризман призна: Има двама извънземни, до чието ниво никой не се доближава

4247 0

Звездата на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман, който изигра най-силния сезон в кариерата си, достигайки до финал в Шампионска лига и на Евро 2016, призна, че в света на футбола начело са Меси и Роналдо и след това са всички останали.

Френският нападател е сред финалистите за "Златната топка", но не смята, че има особено шансове, защото Меси и Роналдо са двамата най-добри футболисти, и то с разлика пред останалите. Той е доволен, че беше избран за най-добър в Ла Лига, но все пак подчерта, че аржентинецът и португалецът са най-големите на нашето време.

"След двата загубени финала, се почувствах много добре, че спечелих наградата за най-добър играч в Испания. За Златната топка предстои да видим. Изиграх много силен сезон, но има двама извънземни, които няма кой да детронира. Не съм на това ниво. Никой не е там, никой няма да бъде там, докато са толкова дори. Футболът е те и след това всички останали", сподели Гризман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички