Гризман получи любимия си номер и в Барселона, взе го от Коутиньо


Гризман получи любимия си номер и в Барселона, взе го от Коутиньо
Снимка: Gulliver/GettyImages

9834 0

Антоан Гризман ще има всички шансове да съживи кариерата си през новия сезон. Това стана ясно, след като французинът получи любимия си номер "7" в Барселона. С тази цифра той играе в националния отбор на Франция и в миналото в Атлетико (Мадрид).

Новият треньор на тима Роналд Куман цени високо французина, което се доказва и с даването на този номер. Досега "седмицата" принадлежеше на Филипе Коутиньо, който изкара миналия сезон под наем в Байерн Мюнхен. Сега той се върна на "Камп ноу", като се твърди, че Куман е готов да даде шанс и на него, въпреки честите слухове, че ще бъде продаден.

Не е ясно как Коутиньо е приел отнемането на неговия номер и връчването му на Гризман, но нападателят му благодари в социалните мрежи. Досега французинът играеше с номер "17" в Барселона. Интересно е да се отбележи, че в представянето на новия номер на Антоан участва звездата на НБА Кевин Дюрант. Известно е, че Гризман е голям фен на американската баскетболна асоциация. А какво обещание даде Куман на Гризман вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички