Гризман: Пак ще отидем на финал и този път ще го спечелим


Гризман: Пак ще отидем на финал и този път ще го спечелим

2542 0

Голмайсторът на Атлетико (Мадрид) в Шампионска лига за сезон 2015/16 - Антоан Гризман, сподели емоциите си след поражението на финала на турнира от Реал Мадрид (3:5 след дузпи).

"В края на краищата, дузпите са лотария. Сега тя премина по сценария на Реал. Ние направихме отличен мач и ми е много тъжно, че не вкарах дузпата в редовното време. За съжаление, такива неща се случват. Ще си взема поука от това и ще стана по-силен", коментира французинът.

Симеоне: Помолих играчите да не плачат, нямам в какво да ги упрекна

"Знаехме, че играем срещу много опасен и силен съперник и че имаме по-малко шансове, отколкото обикновено. Яник Перейра- Караско успя да им създаде много проблеми и изравни резултата, но това се оказа недостатъчно", допълни Гризман.

"Надявам се, че пак ще стигнем до финал и следващият път ще спечелим. Сега имахме отличен шанс, но не успяхме да се възползваме от него. Всички в нашия отбор са уморени и потиснати. Разбира се, това бе болезнено поражение", завърши нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички