Голова фиеста срещу Еспаньол донесе трета поредна победа на Реал Мадрид


Голова фиеста срещу Еспаньол донесе трета поредна победа на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1120 0

Испанският гранд Реал Мадрид постигна трета поредна победа в Примера Дивисион. Това се случи след победата като гост над Еспаньол с 4:2.

С тази победа "белия балет" събира в актива си 39 точки и все още изостава с 10 от лидера Барселона и с пет от втория Атлетико Мадрид. В същото време Еспаньол остава близко до зоната на изпадащите, като е на 15-а позиция с 24 пункта - четири над опасната зона.

Още до 15' гостите водеха с две попадения след точни изпълнения на Карим Бензема и капитана Серхио Рамос. Баптистао успя да намали в 25', но преди почивката френският нападател на "кралския клуб" вкара втория си гол в срещата, за да върне аванса от две попадения. 

В 67' Гарет Бейл сложи точка на спора с ново попадение във вратат на Диего Лопес, а 5' по-късно Рафаел Варан бе изгонен директно, след като фаулира откъсващия се Пабло Пиати. Домакините се възползваха от численото си предимство, за да върнат един гол чрез Розалес в 81', но нищо повече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички