Той си позволи да критикува Зидан след напускането и сега трепери за мястото си


Той си позволи да критикува Зидан след напускането и сега трепери за мястото си
Снимка: Getty Images/Guliver

5151 0

Има един футболист на Реал Мадрид, който не се радва изобщо на завръщането на Зинедин Зидан на треньорския пост. Това е полузащитникът Дани Себайос, който скоро може да се раздели с испанския гранд, съобщава sportskeeda.com.

През септември миналата година испанецът си позволи да критикува публично френския специалист и дори заяви, че ако Зидан не беше напуснал след края на сезона, то той вероятно щеше да предприеме такава стъпка за себе си. Треньорът със сигурност е прочел интервюто и Себайос ще понесе необходимите последствия.

"Той (Зидан) трябва да обясни защо не получих възможност. Работех, опитвах, но в един момент разбираш, че е невъзможно. Вкарах два гола във Виктория, а в следващия мач срещу Дортмунд изиграх само една минута. Когато прекараш седмици с усещането, че не си важен, става трудно. Ако Зидан беше продължил, щях да търся опит да си тръгна, но всичко се промени с идването на Хулен", заяви пред "Marca" футболистът.

Все пак халфът каза и смекчаващи "вината" му неща. "Миналата година не беше добра за мен, но като футболист ми позволи да израсна. Той (Зидан) винаги е бил честен с мен, затова и не му се сърдя. Гледал съм го като малък и винаги е бил звезда, докато играеше, и затова може и да не познава чувството да седнеш на скамейката", заяви младият играч. Именно халф ще е първият футболист, който Зидан иска да привлече през лятото. Вижте кой е набелязаният в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички