Главоболия за легендата на Барселона Самуел Ето'о: Дъщеря му го съди и може да го вкара в затвора


Главоболия за легендата на Барселона Самуел Ето'о: Дъщеря му го съди и може да го вкара в затвора
Снимка: GettyImages

5849 0

Легендата на Барселона - Самуел Ето'о, може да се забърка в сериозни неприятности. Огромни глоби и дори затвор грозят бившия голмайстор на каталунците, а в основата на всичко това стои едно от децата си.

Казусът

"Sport" съобщава, че камерунецът бива съден за неизплатена издръжка на своята дъщеря Ерика де Росарио. Твърди се, че бившият нападател не се е отчитал с дължимата месечна сума от 1 400 евро в продължение на пет години.

Вече 22-годишното момиче е родена от бившата партньорка на Ето'о Адилуиза де Росарио. Легендарният бивш ас, който в момента ръководи футболната федерация на родината си, е заедно с въпросната жена през 90-те, по време на периода си в Реал Мадрид.

Какво дължи?

Той обаче припознава дъщеря си едва през февруари миналата година. През целия този период е трябвало да плаща сериозна издръжка, но това така и не се случило. Това означава, че неговият дълг възлиза на около 90 000 евро. За очакваното дело говори адвокатът на Ерика Фернандо Осуна.

"Дължи повече от 5 години издръжка на своята дъщеря и продължава да се противопоставя на закона и справедливостта. Състоянието на Ерика е крехко, докато Ето'о живее в лукс. Може да бъде съден по повод злоупотреба с власт, с оглед икономическото си преимущество над Ерика", заяви специалистът пред "El Diario de Sevilla". Очаква се процесът по случая да се проведе в Мадрид.

Как и защо легендата на Барселона зае луксозна кола на съотборник, която така и не си върна?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички