Гарет Бейл вдъхнови страхотен обрат на Реал Мадрид, "белите" дадоха още една жертва


Гарет Бейл вдъхнови страхотен обрат на Реал Мадрид, "белите" дадоха още една жертва
Снимка: Getty Images/Guliver

2314 0

Отборът на Реал Мадрид постигна изключително ценна победа с 3:2 при гостуването си на Райо Валекано в среща от 35-ия кръг на испанската Ла Лига.

Въпреки отсъствието на някои от титулярите, сред които бе и голямата звезда на тима Кристиано Роналдо, Кралския клуб успя да стигне до успеха и то при положение, че до 14-ата минута губеше с 0:2.

Адриан Ембарба даде преднина на домакините още в 7-ата минута, а в 14-Мику удвои. „Белите” успяха да върнат едно попадение до края на първата част, а в негов автор се превърна Гарет Бейл, който се разписа в 35-ата минута.

След почивката играчите на Зинедин Зидан стигнаха до пълен обрат. Първо в 52-ата минута халфът Лукас Васкес с глава възстанови равенството.

В 81-ата минута Гарет Бейл се възползва от груба грешка в защитата на домакините и с точен изстрел вкара за 3:2. В заключителните минути играчите на Райо можеха да стигнат поне до точката, но удар на Роберто Трасорас не намери целта.

Благодарение на днешния си успех Реал се изкачи временно на първото място в класирането с актив от 81 точки, на две от Барселона и Атлетико, които обаче са с мач по-малко.

Проблемите за Зидан обаче се увеличиха, след като през първото полувреме контузия получи Карим Бензема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички