Капитанът на Реал подготвя сериозно "конско" на един от "BBC"


Капитанът на Реал подготвя сериозно "конско" на един от "BBC"
Снимка: Getty Images/Guliver

1804 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос изрази недоволството си от факта, че Гарет Бейл изобщо не е фокусиран върху целите на тима в заключителната част от сезона в Испания и Шампионска лига.

Както е известно, уелсецът отново получи контузия, като медиите в Испания разкриха, че той е получил травмата си по време на маратонска игра на голф, която е включвала 36 дупки. Това означава, че той е минал два пъти трасето в Мадрид, на което се проведе скорошния "Мастърс" турнир.

Рамос не е съгласен с това, като е категоричен, че всеки играч трябва да става и ляга с мисълта за футбол, когато са заложени съдбите на две титли.

"Не знам дали е играл голф или не, но всички трябва да сме фокусирани на 100 процента в настоящия момент от сезона, когато играем за толкова много", заяви Рамос в испанско спортно предаване.

"От момента, в който се събудиш, до момента, в който си легнеш, всичко трябва да е фокусирано върху футбола. Всичко, което може да ти навреди на това, не е добро за теб. Не съм казвал нищо на Бейл относно това, но може би е време да го направя", каза Рамос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички