Гарет Бейл се завърна в групата на Реал Мадрид, Куртоа отсъства


Гарет Бейл се завърна в групата на Реал Мадрид, Куртоа отсъства
Снимка: Getty Images

1813 0

Гарет Бейл попадна в групата на Реал Мадрид за първи път от няколко месеца. Уелското крило ще бъде на разположение на Карло Анчелоти за осминафиналите от Купата на Краля срещу Елче, което ще е първи мач за него през календарната година. Аут обаче е титулярният вратар Тибо Куртоа, който има личен проблем и отсъства няколко дни.

 "Утре имаме още един финал. Трябва да сме готови и да изиграем перфектен мач, за да можем да победим. Елче спечели седем от последните си 10 мача. Куртоа, Асенсио, Мариано, Вайехо и Карвахал са аут за утре. Всички останали са на линия.

Проблемът на Куртоа не е сериозен – ще отсъства за няколко дни. Не мога да кажа повече, защото е нещо лично, но мисля, че ще бъде на линия за мача от Ла Лига в неделя. Гарет Бейл е готов и ще бъде в групата. Той не пътува с нас за Саудитска Арабия, а остана да тренира тук.

Азар? Нищо особено не се е случило. В отбора има конкуренция и аз трябва да избера най-добрите за съответния мач. Той тренира и очаква да бъде повикан. Когато това се случи, съм сигурен, че ще бъде готов. Той остава играч на Реал“, заяви Анчелоти на днешната си пресконференция.

Ето колко време се очаква да отсъства Марко Асенсио.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички