Агентът на Гарет Бейл: Отношението на феновете е отвратително


Агентът на Гарет Бейл: Отношението на феновете е отвратително
Снимка: Getty Images

1865 0

Агентът на Гарет Бейл Джонатан Барнет заяви, че отношението на феновете на Реал Мадрид към неговия клуб е "отвратително". Уелсецът беше обиждан и освиркван от група фенове, когато се завърна миналата седмица след паузата за национални отбори.

"Не е релевантно. Не ме интересува какво мислят те. Защо трябва да ме интересува? Мисля че те се държат отвратително с Гарет Бейл", коментира Барнет пред ESPN. Бейл беше критикуван, че е приел повиквателната на Уелс и е играл, въпреки че от 28 август насам не е на линия за "лос бланкос".

Той обаче беше титуляр за Уелс при разгрома над Беларус с 5:1 в световната квалификация на 13 ноември. Това беше неговият мач номер 100 за "драконите", но Бейл беше заменен на полувремето поради травма.

Наставникът на Реал Карло Анчелоти защити играча си, като заяви, че като футболист на Уелс той има специална роля в националния отбор, но иска да играе за Реал Мадрид каквото и да се случи. Според Анчелоти Бейл няма търпение отново да е на терена за "белите". Преди дни изтече и видео от посрещането на Гарет Бейл от феновете на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички