Агентът на Гарет Бейл: Той напуска Реал, къде ще отиде зависи от Уелс


Агентът на Гарет Бейл: Той напуска Реал, къде ще отиде зависи от Уелс
Снимка: Getty Images/Gulliver

1660 0

Договорът на Гарет Бейл с Реал Мадрид изтича това лято. Агентът на футболиста - Джонатан Барнет, потвърди това, което всички предполагаха - футболистът с 258 мача с белия екип, напуска "Сантяго Бернабеу".

Раздялата между двете страни изглежда решена, но бъдещето на нападателя, не. То зависи много от представянето на неговата страна Уелс и дали ще успеят "драконите" да се класират за Световното първенство тази година.

"Гарет напуска Реал Мадрид. Ще трябва обаче да изчакаме, за да видим как ще се справи Уелс. Всичко зависи от това, дали неговият национален тим ще се класира за Световното. Ще вземем решение, след като разберем дали ще пожънат успех", коментира агентът на състезателя пред "Record".

Барнет не пропусна да "захапе" и организаторите на най-големия спортен турнир в света заради решението Световното да се проведе през ноември.

"Това е най-комичното решение в историята, лудост е. Всички вече сме свикнали да гледаме мачовете от сезона през уикендите и изведнъж става ноември и всичко спира", допълни британецът.

Вижте какво каза треньорът на Реал Карло Анчелоти за отсъствието на Гарет Бейл

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички