Гарет Бейл: Обичам да играя с Роналдо


Гарет Бейл: Обичам да играя с Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1628 0

Най-скъпият футболист в света Гарет Бейл заяви, че се се радва на това, че може да играе в един отбор Кристиано Роналдо.

Още преди подписването му с Реал (Мадрид) много хора подложиха под съмнение това, че двамата ще успеят да се сработят на терена, заради сходните им футболни качества. Други пък даже бяха убедени, че голямото самочувствие на Роналдо ще попречи на уелския футболист.

През миналия сезон обаче двамата показаха, че няма недоразумения помежду им и могат да се допълват. Вчера пък Бейл даде страхотно голово подаване за първия гол на Роналдо и след мача заяви, че се радва да играе заедно с португалеца.

"Обичаме да играем един с друг. Показахме миналия сезон, че и двамата създаваме голове за другия и също вкарваме много голове" - коментира Бейл пред камерите на Скайспортс.

"Този сезон се надяваме да се подобрим спрямо предишния. Можем още да се подобрим заедно, да направим добро партньорство и да се надяваме, че ще се представим по-добре този сезон".


"Опитвах с всички сили и аз да вкарам гол. Имах шанс накрая, но не беше писано да стане. Създадох един, което бе хубаво. Най-важното нещо е, че спечелихме трофей".

"Отборът се намира в добра форма. Очевидно имаме няколко играча, които се завръщат след световното първенство. Кратките предсезонни подготовки са изцяло фокусирани върху влизането във форма. Вече всеки е на необходимото ниво и изглеждаме остри и сме готови за началото на сезона".

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички