Гарет Бейл е сигурен, че няма напрежение, което да го пречупи след това в Реал Мадрид


Гарет Бейл е сигурен, че няма напрежение, което да го пречупи след това в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2235 0

Гарет Бейл е уверен, че може да се справи с всякакво напрежение в Тотнъм, след като е преживял това в Реал Мадрид. Звездата на Уелс се завръща в северен Лондон и няма търпение отново да играе за "шпорите". Бейл прекара шест години в Тотнъм, преди да замине за Мадрид през 2013 г., спечелвайки четири титли в Шампионска лига и два пъти Ла Лига.

"Очевидно, навлизайки в друга култура, в друга държава, трябваше да израсна като човек, както и футболист. Просто се научаваш как да се справяш със ситуациите, в които се намираш. Очевидно съм бил под огромен натиск. Бях и освиркван на терена. Научих се как да се справям с това и да не го приемам сериозно", заяви Бейл пред Sky Sports.

"Не съжалявам за това, което съм направил, каквото и да е казал някой друг, зависи от тях. Знам мнението си за себе си и семейството си знам точно какво съм, така че това е всичко, за което се притеснявам." Тук сега имаме страхотен отбор със страхотен състав", каза Бейл за отбора на Жозе Моуриньо.  А ще успее ли Реал Мадрид да вземе без пари нападател от световна класа?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички