Футбол по ТВ: Къде да гледаме мача Еспаньол - Реал Мадрид в Ла Лига?


Футбол по ТВ: Къде да гледаме мача Еспаньол - Реал Мадрид в Ла Лига?
Снимка: GettyImages

2200 0

Шампионът на Испания Реал Мадрид гостува тази вечер на тима на Еспаньол в мач от третия кръг на Ла Лига. След две победи в първите си два мача сега "кралете" имат визита в Барселона, където отново ще искат да вземат трите точки.

Реал Мадрид победи Алмерия и Селта Виго в първите си два мача, докато Еспаньол направи равен със Селта и загуби от Райо Валекано. През миналия сезон каталунците успяха да победят "кралете" у дома с резултат 2:1 и ще искат да повторят този успех.

Еспаньол ще се изправи срещу най-добрия футболист и най-добрия треньор на УЕФА - Карим Бензема и Карло Анчелоти, които спечелиха наградите по-рано през седмицата. На вратата пък ще е Тибо Куртоа, който е несъмнено най-добрият страж за изминалия сезон.

Двубоят между Еспаньол и Реал Мадрид ще се изиграе на стадион "Корнея Ел Прат" в Барселона, като първият съдийски сигнал е в 23:00 часа българско време. Срещата ще бъде излъчена пряко в ефира на "Max Sport 4", като ще можете да проследите Еспаньол - Реал Мадрид НА ЖИВО в SportLive.bg!

Ето какъв е коефициентът за победа на Реал Мадрид срещу Еспаньол!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички