Франция - Испания


Франция - Испания

1684 0

Франция и Испания излизат в приятелска среща на националния стадион "Стад дьо франс" в Париж. "Ла Фурия Роха" има какво да доказва срещу "петлите" в тази контрола, която е непосредствено преди квалификациите за Евро 2016г. Представянето на Испания на Световното първенство в Бразилия изненада и най-големите песимисти измежду феновете на отбора.

С оглед на потенциала, с който разполага тимът на Висенте дел Боске очакванията отново са грандиозни, а именно Испания да си върне формата от предишните големи международни форуми, когато триумфира с титлата - европейските първенства през 2008/2012г. и Световното през 2010г.

Франция от своя страна трябва да обиграва своя подмладен състав. Футболистите на Дидие Дешан записаха достойно участие на Мондиала и би трябвало да подходят със самочувствие в предстоящата среща.

От 2008г. насам двата тима играли помежду си пети пъти, като иберийците са побеждавали 4 пъти и се е стигало до равенство веднъж.

За мача довечера, Дел Боске е призовал няколко играчи, които ще направят дебют със червената фланелка, а това са: Дани Карвахал (Реал Мадрид), Раул Гарсия (Атл. Мадрид), Кико Касийя (Еспаньол), Пако Алаксер (Валенсия) и Микел Сан Хосе ( Атлетик Билбао).

Големите отсъстващи имена на терена ще бъдат отказалите се от националните отбори на своите страни, а именно: Шаби Алонсо, Шави, Франк Рибери и Самир Насри. Защитникът на Испания Жерар Пике не получи повиквателна заради контузия.

По-принцип в такива срещи сериозните отбори пазят своите сили за предстоящите важни двубои и заради това не смятаме, че в срещата ще има много голове.

 

Прогноза: Франция : Испания - под 2.5 гола (коефициент 1.61)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички