Флорентино Перес се смее на въпросите за Мбапе и Халанд (ВИДЕО)


Флорентино Перес се смее на въпросите за Мбапе и Халанд (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

2297 0

Докато играчите на Реал Мадрид се възстановяват от невероятния мач с Манчестър Сити, който все пак загубиха, феновете продължават във всеки един удобен момент да напомнят исканията си към ръководството на отбора. Те може да са много, но две от тях се отличават - Мбапе и Халанд. Двете звезди на световния футбол продължават да бъдат спрягани с "кралския клуб", а след снощното дерби Флорентино Перес бе попитан за двамата футболисти. 

Клип от ситуацията стана хит в социалните мрежи, на който ясно се вижда усмихнатата реакция на испанския бизнесмен, който е директор на "викингите". Случката се разиграва след загубата от "гражданите" с 3:4, а именно шефът на Реал може би пази надежда за добър развой на "Сантиаго Бернабеу", както стана срещу ПСЖ. 

Звездата на парижани можеше да акостира в Мадрид още през миналото лято, но тогава "принцовете" блокираха трансфера. Сега договорът на "младия шампион" изтича и може да напусне "Парк де Пренс" като свободен агент, докато за Халанд "белият балет" може да активира откупната клауза, поставена от Борусия Дортмунд в договора на играча. 

А ето кой бе поредният рекорд, счупен от Карим Бензема, след като изпревари и Левандовски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички