Флорентино Перес лично харесал нов за Реал Мадрид, но името е сензационно


Флорентино Перес лично харесал нов за Реал Мадрид, но името е сензационно
Снимка: Guliver/GettyImages

2855 0

Феновете на Реал Мадрид изпаднаха в паника, след като Флорентино Перес продаде Кристиано Роналдо, но до момента изглежда, че няма да вземе някоя от най-големите футболни звезди за негов заместник. Вместо това, архитектът на "галактикос" е готов на сензационен трансфер - на изгрялата колумбийска звезда Хуан Кинтеро.

Оказва се, че "белия балет" е следил изкъсо изявите на халфа по време на Световното първенство по футбо в Русия, където той изигра много силни мачове, особено в отсъствието на Хамес Родригес. Кинтеро, който преди години е предлаган на българския Левски, в момента е под наем в Ривър Плейт, но е собственост на Порто.

"Интересът на Реал Мадрид към Кинтеро е реален, но все още няма официална оферта. Флорентино Перес гледа един от мачовете с президента на Колумбия и му каза, че следи внимателно изявите на Кинтеро", каза агентът на играча пред радио "Континентал" в Аржентина.

Ако се стигне до трансфер, то това ще истинска изненада за феновете на Реал, които са свикнали да виждат гръмки сделки или привличането на млади испански футболисти от страна на Флорентино Перес.

Вижте последните сделки и слухове на летния трансферен прозорец в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички