Флорентино има подготвен нов треньор за Реал Мадрид


Флорентино има подготвен нов треньор за Реал Мадрид

1731 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес има "план Б" за треньор на тима и е готов да го използва, ако "белия балет" не спечели Шампионска лига, информира "Sky Sports Italia".

Избраникът на строителния магнат е Унай Емери, който в момента е треньор на Севиля. Той е първият наставник в модерната история на футбола, който извежда отбора си до 3 поредни титли от европейски клубен турнир (Лига Европа), и то в първите си 3 години като наставник на андалусците.

Звезда на Реал назова кой иска да е треньор на тима

По информация от испанските медии, Емери е забавил преговорите със Севиля за нов договор именно заради молба от Перес. Президентът на Реал е заръчал на Емери да изчака финала на Шампионска лига, за да стане ясно дали ще бъдат започнати по-сериозни преговори между двете страни.

Все пак е по-вероятно Зинедин Зидан да остане треньор на Реал Мадрид, дори при загуба в Шампионска лига. Още с идването на Жозе Моуриньо френската легенда беше добавен като част от щаба му, а планът в Реал беше той да стане старши-треньор на тима от сезон 2017/18.

Заради слабите изяви на Рафаел Бенитес обаче Зидан пое тима на пожар, а под негово ръководство "белия балет" има само 3 загуби, класира се за финал в Шампионска лига и завърши Примера дивисион в серия от 11 поредни победи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички