Реал Мадрид иска една от сензациите във Висшата лига


Реал Мадрид иска една от сензациите във Висшата лига

1741 0

Ръководството на Реал Мадрид ще бъде активно на летния трансферен пазар, който може да се окаже последен за "белия балет" в близките година и половина. Причина за това е, че се очаква окончателно "кралете" да бъдат наказани от ФИФА и да нямат право да картотекират нови играчи до януари 2018 година.

Една от трансферните цели на Флорентино Перес е 29-годишният ас на Уест Хям Димитрий Пайе, който направи истински фурор в английския елит през този сезон. Той отбеляза 9 гола и раздаде 11 асистенции в шампионата и беше сред фаворитите за играч на сезона.

Ясно е бъдещето на Фернандо Торес

Сега Пайе може да се озове на "Сантяго Бернабеу", след като Реал Мадрид планира да продаде Хамес Родригес и изслушва всякакви оферти за колумбийския плеймейкър, който преди 2 години беше закупен срещу 80 милиона евро.

Френският национал ще струва около 40 милиона паунда на Реал Мадрид, но е по-вероятно той да остане в Уест Хям. "Чуковете" планират сериозна селекция за атака на топ 4 през следващата кампания, след като бяха една от приятните изненади през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички