Финтове, класа и голове: Барселона и Левандовски сториха нещо позабравено за 2 минути (ВИДЕО)


Финтове, класа и голове: Барселона и Левандовски сториха нещо позабравено за 2 минути (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2520 0

Барселона изигра страхотно първо полувреме в 22-ия кръг на Ла Лига, когато посрещна на "Камп Ноу" един от отборите, борещи се за оставане в испанския елит - Кадис. 

Възпитаниците на Шави бяха по-настоятелни по време на целия двубой, но на практика липсваха опасните положения в рамките на по-голяма част от първите 45 минути. 

Трудът на каталунците обаче им се отплати в края на първата част, когато между 43-ата и 45-ата минута вкараха две попадения, които на пръв поглед предрешиха развоя на двубоя срещу 17-тия във временното класиране. 

Video edited on Kapwing

Бързите голове на Барселона

В основата на първото попадение бе вероятно най-активният през първата част - Феран Торес, който напредна по десния фланг и излъга трима, за да прати кълбото в наказателното поле. Първо последва опит с глава, с който Кадис се справи, но добавката на Роберто се оказа неспасяема!

Броени секунди по-късно именно голмайсторът и капитан на каталунците - Роберто, даде подаване към Левандовски, който след шест двубоя "суша" на "Камп Ноу" най-накрая реализира или асистира!

Той отправи прецизен изстрел и удвои преднината на Барселона в добавеното време на първата част и успокои своите съотборници за развоя на двубоя.

Следете Барселона - Кадис НА ЖИВО със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички