Фернандо Мориентес: Реал Мадрид не може да чака повече Еден Азар


Фернандо Мориентес: Реал Мадрид не може да чака повече Еден Азар
Снимка: Getty Images

1609 0

Легендата на Реал Мадрид Фернандо Мориентес се съмнява в способността на Еден Азар да остави следа в тима на "лос бланкос". Белгиецът лекува контузии и се представя разочароващо.

"Познаваме Азар много добре, но може би е време Реал да вземе решение. Тази година ще бъде ключова за него, той е принуден да демонстрира какво може. Чакаха го две години да достигне топ ниво, така че сега феновете и всички в клуба очакват той да е на ниво. А той не стартира по най-добрия начин."

"Да, Азар бе много добър в Челси, но Реал не може да чака повече. Жалко е, когато играчи пропускат важни мачове заради контузии. Не става въпрос само за Азар. Това влияе и на психиката на играчите, така че няма да му е лесно. В подобни отбори се иска моментален резултат, добро представяне всеки уикенд, победа след победа. Той струва доста пари на клуба и е нормално всеки да има очаквания. Мисля, че той осъзнава тази отговорност и това напрежение", допълни легендата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички