Ферлан Менди е 21-ият различен голмайстор за Реал Мадрид за този сезон


Ферлан Менди е 21-ият различен голмайстор за Реал Мадрид за този сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

1291 0

Отборът на Реал Мадрид записа поредна победа след подновяването на сезона, след като победи с 2:1 отбора на Гранада. Това бе 9 успех от 9 мача, откакто бе подновена Ла Лига. Така момчетата на Зинедин Зидан се нуждаят от само 2 точки в следващите 2 двубоя, за да си гарантират титлата.

В двубоя неочакван футболист изведе "кралския клуб" напред в резултата след само 10 минути игра. Това бе левият краен защитник Ферлан Менди, който реализира своето първо попадение с фланелката на Реал Мадрид.

Той напредна по страхотен начин и от малък ъгъл и с противников играч до него отправи убийствен изстрел, за да не остави никакви шансове на противниковия страж. Менди се превръща в 21-ия голмайстор на "белия балет" през този сезон, което само доказва, че всеки играч има своята роля и оправдава честите ротации на Зидан.

Освен това, Менди е 408-ият играч в цялата история на Реал Мадрид, който вкарва попадение за тима. Французинът впечатлява още през първия си сезон на "Сантяго Бернабеу", като доказа, че е полезен както в защита, така и в нападение. Дори измести Марсело в няколко ключови срещи. Предстои да видим кой ще бъде използван в най-важните моменти.

А защо Зинедин Зидан крещя толкова много на своите играчи въпреки победата?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички