Феноменалният шестгодишен рекорд, който е напът да приключи поради контузия


Феноменалният шестгодишен рекорд, който е напът да приключи поради контузия
Снимка: Getty Images/Guliver

1701 0

Иняки Уилямс е един от футболистите в Ла Лига, които освен с качествата си, може да се похвалят и с уникални рекорди. Футболистът на Атлетик Билбао е напът да прекрати едно свое уникално постижение, след като получи травма на връзките на глезена.

Именно това е футболистът, участвал във всеки от последните 236 поредни срещи в местния елит за баските. Това са двубои от последните шест години, в които ганаецът неизменно е взимал участие.

Той дори успя да се разпише срещу Кадис при победата с 4:0 в понеделник, но беше изваден от игра в 54-тата минута поради въпросната контузия, която африканският национал получава само три месеца преди Мондиал 2022.

От клуба разкриха, че звездата има проблем с връзките и тепърва ще минава допълнителни медицински прегледи, които ще установят сериозността на контузията.

Следващият мач на баските в Ла Лига е в неделя срещу Еспаньол. Малко вероятно е Иняки Уилямс да е възстановен за него, което означава, че това ще е първият мач, който пропуска от 10 април 2016 насам.

Вижте кой добре познат треньор пое клуба през лятото!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички