Фен трибуна на Реал се отказа от шоуто си, за да подкрепи Париж


Фен трибуна на Реал се отказа от шоуто си, за да подкрепи Париж

2512 0

Трибуната фенове на Реал Мадрид "FANS RMCF" обяви решението си да отмени специално подготвената хореография за предстоящото на 21 ноември Ел Класико срещу Барселона.

Причината за решението на запалянковците са кървавите събития в Париж.

Ето какво съобщават от "FANS RMCF":

"Многото часове, в които феновете проектираха и създаваха хореографията, целяща да подкрепи нашите играчи и да зареди феновете, се трансформират само в няколко минути, в които ние демонстрираме резултата от нашата работа. Ние благодарим на десетките фенове, които отделиха от свободното си време в подготовката на хореографията.

В дадената ситуация ние смятаме, че си струва да пожертваме нашето шоу, за да изразим подкрепа от страна на публиката на "Сантяго Бернабеу" към френския народ: С това изразяваме нашата солидарност със семействата, гражданите и сънародниците, които станаха жертви на неотдавнашните терористични атаки.

Зачитането на човешките права и солидарността между народите са основните ценности на нашата фенска трибуна, които споделят всички мадридисти. Отказът от демонстрацията на подкрепата към отбора е начинът, по който ще изразим колективното уважение на нашия стадион. Това е най-добрият начин да отговорим на атаките на тези, които поругаха тези ценности".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички